Inne i lådan


Jag har fått en del förfrågningar om hur lådorna för Raymarine-instrumenten är konstruerade. Här är en bild som visar hur instrumenten är fästade inuti lådorna. Jag kan inte hitta någon bild som visar hur bakstycket är fastsatt i bågen så det får bli ett fotouppdrag för den kommande säsongen. Här är i alla fall en tidig skiss som visar principen. Efter Jörgens inrådan svetsades bultarna istället fast i bågen för att underlätta montering och demontering. Jaja, det blir lättare att beskriva när jag får ytterligare bilder.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.