På landbacken

Sedan i måndags står Ester i tryggt förvar på landbacken. I min familj har vi aldrig haft någon övertäckningskultur på vintrarna. På sin höjd har någon liten presenning över nedgångsluckan fått räcka.
I år, med all ny teak, har vi dock tänkt om och skaffat (fått) en väldigt bra presenning som kommer att täcka hela sittbrunnen och en bit av däcket. Enligt experterna är det just på vintern när vatten kan tränga in under träet och frysa som teaken far som mest illa…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.