Regnigt i Grundsund

Nu har vi kastat loss för drygt fyra veckors segling. Det blir inte fullt så äventyrligt som förra sommaren men något litet skutt till främmande land kan det nog bli ändå. Blött värre har det börjat men mysfaktorn är hög. Som alltid så här på försäsongen är det gott om plats i hamnarna, precis som vi gillar det.

image

 

Det roliga med “dåligt” väder är de mörka, dramatiska himlarna. Uttjatade motiv får nytt liv och framträder så mycket bättre med vackra molnformationer bakom sig snarare än en tråkig klarblå himmel, eller ännu värre en helt utbränd vit.

image

image

One thought on “Regnigt i Grundsund”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.