Bunkring pågår

Nu ligger vi i Inverness igen och har bunkrat mat och kollat väderprognoser hela dagen. Imorgon förmiddag tankar vi vatten och diesel ger oss iväg ut på Nordsjön. Vi pratade med ett par svenskar på bryggan idag som också är påväg hem men efter en resa på åtta år…
Vinden kommer att vara sådär men jag tänker köpa en extra dieseldunk imorgon så att vi kan mata på om det skulle bli total bleke. Nästa gång jag srkiver något är vi förhoppningsvis i Norge. Vi räknar med att det tar tre till fyra dygn. Hejdå alla!

2 thoughts on “Bunkring pågår”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.