Till och från Cull

Här är lite rörliga bilder från seglingen i går och i förrgår. De två snuttarna är faktiskt i fel ordning (vad gör man inte för dramaturgin?). Vi hade en lugn segling ner mellan Rhum och Eigg till Cull och en riktigt fräsig kryssbog dagen efter raka vägen in mot norra udden av Mull.

3 thoughts on “Till och från Cull”

    1. Brian, We ARE moving fast when the wind is blowing our way! We’re back in Inverness on the east coast right now, planing our return trip over the North Sea. At the moment it looks as if we might be back home next weekend…

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.