Vackra Sound of Mull

Idag gick vi upp genom det vackra Sound of Mull till Tobermory på Ilse of Mull. Tobermory är precis lagom civiliserat med affärer, pubar och restauranger men utan någon bro till fastlandet. Här stannar vi nog någon dag extra!

Och just det ja, vi har märkt att delfinerna ofta kommer fram när jag spelar gitarr! Inte så mycket för att de lockas av “musiken” utan snarare för att retas. När jag lagt undan gitarren och krånglat fram kameran går de och gömmer sig!

 

2 thoughts on “Vackra Sound of Mull”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.