Dörrar istället för lucka

Ett av målen med vinterns arbete är att förbättra akterruffen som vi numera använder som sovutrymme. Hittills har vi haft den gamla orginallösningen med en istickslucka som man får krångla i och ur när man t.ex. ska upp och pinka på natten. Inte så poppis för den som ligger kvar…

Nu är det dags för en bättre lösning med riktiga dörrar. De kommer bara att gå att öppna i 90 grader eftersom bänkarna i sittbrunnen sitter i vägen så de kommer troligen att vara stängda för det mesta. Fler bilder kommer när de är på plats.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.