Kall segling med varma händer


SMHI säger att vi har den kallaste maj på mycket länge. Trots detta är det riktigt gosigt att hålla i ratten tack vare de här handskarna från Jill. De kostar några kronor men är värda vart enda öre en sådan här vår. Det bästa är muddarna som går att dra åt över jackmudden. Mmm.

4 thoughts on “Kall segling med varma händer”

 1. Hehe, det var Kajsa som köpte dem så jag försökte slingra mig lite när det gällde detaljerna. De heter i alla fall “Gill Helmsman’s Gloves 7802” och kostar runt 600 kronor.
  För övrigt går de under benämningen Gorillahandskarna numera. Fingrarna är liksom sydda böjda från början för att det ska vara enkelt att stå och hålla i ratten så de ser lite ut som gorillahänder enligt vissa. Speciellt komiskt blir det när man stеr bakom ratten och äter en banan… 🙂

  Like

 2. Tackar !!

  Kanske kan vara värt att investera till Jonas och läggas i kostnadshögen “konvertera från motorbåt till segelbåt”… Förekom vissa små klagomål nämligen när vi tog hem båten i 10 minus ( kändes det som…), 10 m/s mot oss, ingen sprayhood och kallt hav som skvätte duktigt över sittbrunnen… Han stod vid ratten då och jag fick hjälpa till att bända loss hans fingrar…

  Annars kan meddelas att Happie har nu fått sin nya fina sprayhood som klär henne mycket väl (men, allt klär ju en skönhet 🙂 )… och nytt bomkapell ligger på sybordet..

  Ha dä så länge!

  //C

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.