Lugna dagar

Efter att ha legat första natten på boj ute i hamnen i Tobermory beslutade vi oss för att gå in och ta en bra plats i marinan och stanna i några dagar till. Vi behöver en paus i seglandet för att sköta om både båten och oss själva ett tag.

Lady's Rock
Lady’s Rock

Det finns tråkigare ställen att ligga still på än Tobermory på Isle of Mull. En handfull restauranger, butiker, en riktig pub och så den kombinerade leksaks-, järn-, gitarr-, och spritaffären. Vad mer kan man begära?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.