Gött klös!

Idag fick vi den första riktigt goa seglingen med Estromo! Nästan nio knop på öppen kryss med runt åtta meter när vi gick från Falmouth till Newlyn. Vilken balans och vilket klös jämfört med vår gamla Ester!

bu1
Kajsa (och autopiloten) bakom ratten

En underbar dag på havet helt enkelt. Nu ligger vi i Newlyn och har bunkrat det sista inför rundningen av Land’s End imorgon. Efter rundningen har vi både plan a, b och c men huvudspåret är att stå på i några dygn och ta oss till Dublin.

Fiskebåt i Newlyn
Fiskebåt i Newlyn

Jag kommer att lägga in länkar här i bloggmenyn till vår AIS-position men det är alltid så sent när jag skriver så det blir inte tid för det. Här är i alla fall en länk till Marine Traffic så länge för er som vill följa oss på vägen:

http://www.marinetraffic.com/en/ais/home/shipid:4199345

Vi hörs om några dagar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.