Namnet på plats

Idag var en härlig dag för Estromo! Inte nog med att vi fick de nya namndekalerna på plats på akterspegeln och på sidorna, vi fick också äntligen AIS:en omprogrammerad med ny data tack vare grym service från DigitalYacht. Vill man ändra mmsi-nummer i Europa går det bra att göra det själv men för amerikaner är det inte lika enkelt. Där är bestämmelserna sådana att man måste lämna in transpondern till en auktoriserad återförsäljare för omprogrammering. På grund av det här vill man inte göra det för enkelt för amerikanska medborgare att ladda ner den nödvändiga programvaran. Den skickas via mail till dem som frågar efter den tillsammans med en vädjan om att inte sprida den vidare!

dekalerna

Hur som helst så fick Estromo både sitt rätta namn i AIS-ethern och på skrovet idag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.