Livet utan Internet…

 

Det är frustrerande att inte ha tillgång till Intrernet och samtidigt ganska skönt. Nu har vi i alla fall fått tag på en anslutning på torget i Farsund på norges sydspets. Seglingen hit från Skagen gick bra men med lite för lite vind så vi fick mata på med diesel på slutet för att komma fram.

Farsund är fantastiskt vackert och hamnen vi ligger i blev vald till Norges bästa förra året. Ingen hamnavgift är det heller. Man är en så rik kommun så det hade bara varit en massa trassel att ta betalt tycker man. Jaja, det är inte svårt att skita när röva är full som en kompis gamla mormor brukade säga.

Vi har förberett oss för avfärd sedan vi kom igår förmiddag och nu är det bara en sista dieseltankning som återstår. Mitt i allt blev vi intervjuade av lokalradion också. Vi har lovat att lämna en rapport när vi passerar på hemvägen igen.

Vi verkar ha vädret och vindarna på vår sida de närmsta dagarna i alla fall. Bredvid oss ligger en tysk som har hela båten full av väderfaxar och annan radioutrustning och igår kväll satt vi tillsammans och laddade hem prognoser och väderkartor i över en timme. Rätt bra service!

Nu blir det inga mer uppdateringar på en tre fyra dygn skulle jag tro. Ha det bra där hemma!

 

8 thoughts on “Livet utan Internet…”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.