Blåsiga förberedelser i Skagen

Nu har vi legat inblåsta i Skagen med över 20 meter i byarna i några dagar men vi klagar inte. Det var mycket som inte hanns med i hemmahamn så vi passar på att fixa en massa småjox på dagarna. Och så har vi fått in en promenad till Den tillsandade kirken OCH Gammelskagen också.

En sak vi inte hann med före avfärd var att fixa ett dränerat utrymme för gasolen så nu seglar vi omkring med två gasolflaskor på en liten trähylla. Vi har på grund av detta alltid varit väldigt noga med att stänga kranen direkt på flaskan så fort vi är klara med spisen och i år sitter också ett gaslarm monterat i utrymmet under flaskorna som väcker både oss och våra grannar om det skulle börja läcka. Hur som helst måste flaskorna surras fast för att klara lite tuffare tag…

 

5 thoughts on “Blåsiga förberedelser i Skagen”

  1. Mera filmer, sånt gillar vi!! 🙂 Ser fram emot att läsa allt om era äventyr och vi önskar er lycka till på er resa!

    Like

    1. Nix, här lägger vi inte på några effekter! Det var runt 20 i byarna som värst, men vi hade en grymt bra plats med bedsida och frånbryggsvind.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.