Vattensäker server


Esters nya vattensäkra server håller på att ta form. Den kommer i första hand att logga data från instrumenten och störa i hamnarna som musikserver. Den är givetvis inte nedsänkbar i vatten men är ändå tänkt att klara av läckage uppifrån när den sitter fastspännd i taket i Esters källarutrymme. En tanke var från början att göra den saltvattenkyld (världens första?), men det hade blivit lite väl bökigt. Om allt funkar som det ska kommer den så småningom att få ett kraftfullare moderkort och fungera som allrounddator ombord. En väldans flådig skärm är också under konstruktion men det får bli en senare notis.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.