Teakdurken klar

Här är en liten fotouppdatering på vinterprojktet att klä plastklacken nedanför ingången med teak. Förutom en del småjusteringar har arbetet gått planenligt och för några veckor sedan ströks sista lagret lack. Det är viktigt att man använder rätt sorts lack på nåt. Då jag byggde två högtalarlådor med nåtade skarvar för ett tag sedan ville Internationals halvmatta lack inte härda ovanpå gumminåten. Efter ett samtal till deras tipstelefonnummer (ja det svarar faktiskt någon där) fick jag veta att det finns mjukgörare i nåten som gör att det blir problem för många lacker att härda. Jag blev dock rekommenderad att först lacka några lager med Internationals Sconerlack och sedan fortsätta med t.ex. den halvmatta inredningslacken. Detta fungerade och resultatet blev perfekt.
Alla delar till väggen som ska sitta bakom trappan är färdiga och ska nu bara monteras. Mer om det inom kort!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.