Snyggare bakom ratten

Miljön bakom ratten har aldrig varit speciellt trevlig och värre blev det när vi flyttade instrumentpanelen och dödarhandtaget till handskfacket i samband med motorbytet. En väldans massa hål gapade bakom ratten som i sig alltid varit lite halvdant monterad. En tidigare ägare har förstärkt infästningen med en metallplatta som glappat en del i kanterna. För att täcka så mycket som möjligt av hålen tillverkade jag en träplatta av delar från det gamla sittbrunsbordet. Till skillnad från den tidigare metallplattan fästes träplattan med rejäla skruvar i hörnen så att hela upphängningen blev mycket mer stabil. Hålen för dödarhandtaget och ett gammalt 12v uttag plastades och spacklades igen och hålet nere vid durken (vad har det använts till?) täcktes med en ventil. Så här får det se ut tills vi skaffar ny styrning och autopilot någon gång i framtiden.