God Jul!


Japp, det blev en ny MD2030 (hädanefter Speedie Gonzales) för Ester. Den gamla MD2B (Gamla Bettan) hade gjort sitt. Idag körde vi igenom saltvattendelen med sötvatten och glykol inför den annalkande kylan. Det enda som återstår av motorbytet är att få till en bra placering av vakuumventilen. Vi vill inte ha den för nära motorn utan ska antagligen prova med en placering under sittbrunnen.
Kranen för kylvattnet är bytt mot en 1/4 varvs typ så att den blir mycket enklare att öppna och stänga. Det finns vissa planer på att “fjärrstyra” den antingen via gasvajer eller en enkel pianotråd upp under bordet. Om vi lyckas kommer mer information under projektsidan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.