Whitehills

Det fick bli en kommatillbakadag här i Whitehills. Det har blivit lite promenerande, fotograferande och framförallt planerande av morgondagens segling till Inverness och passagen under Kessock Bridge som sträcker sig över Beauly Firth. Vi har en lucka på precis en halvtimme då det är högvatten i Inverness. Då är det slack under bron och vi kan smita under och in i första kanalslussen i Caledonian Canal. Missar vi luckan förvandlas vattnet under bron till rena forsen och vi får vänta 6 timmar till nästa chans så det gäller att vara framme i tid.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.