Toarenovering

Toaletten har länge varit i behov av renovering och nu är det på gång. Jag hade först tänkt att lacka dörren och väggen på plats i båten men när jag började lossa på några skruvar för att komma åt bättre insåg jag att hela väggen sitter fast med bara en handfull skruv. Den visade sig vara mycket lätt att avlägsna och självklart är det smidigare att stå inomhus i värmen och renovera väggen än i båten. Även väggen mot garderoben var lätt att skruva loss. Många av skruvarna hade gått av och väggen har hängt och slamrat när vi gått för motor. Då den har varit utsatt för läckage via fönstret och fästet för hajfenan var den bara att slänga men först mallade jag förståss av den mot en ny skiva. I skrivande stund återstår några lager lack innan allt kan monteras tillbaka igen före sjösättningen.