Teakdurk


Arbetet med att bygga en vägg för “källaren” är i full gång. Väggen kommer att bestå av fem delar. En fast del med el-panelen infälld, En tredelad dörr och så en smal fast del vid pentryt. Samtidigt med väggen passar jag på att lägga teak på plastklacken nedanför trappan. Ribborna och de avslutande kantlisterna har jag sågat till och borrat i snickeriet. På bilden ovan har jag lagt ut dem på klacken för att få en första ide om hur det kommer att bli. Nu fattas bara lite skruvande, nåtande, slipning och så flera lager lack.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.