Nya gasvajrar

Nu har Ester fått nya gasvajrar och det behövdes. De gamla var rejält rostangripna och isoleringen hade ramlat av på vissa ställen. Vi blev rekommenderade att köpa Teleflex istället för Volvos och de verkade faktiskt lite rejälare. Hela kalaset gick på ca 1000:- och tog tre kvällar. Första kvällen tog vi bort de gamla så vi kunde jämföra längden vid inköpet. Andra kvällen monterade vi det mesta och så i kväll fäste jag dem i gasreglaget i sittbrunnen vilket skulle visa sig vara det knepigaste av allt men det gick vägen till slut. På lördag ger vi oss iväg på en månads semesterslösegling!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.