Höjd botten och målad kant


Vattenlinjen är nu höjd med 15 centimeter så att den täcker den tidigare röda linjen. Återstår att laga några småskador på friborden innan två röda stripar ska på plats. Maxiranden är målad och slipad två gånger och ska inom kort målas en sista gång. Vi provade att vattenslipa med fint papper och polera med rubbing på ett ställe och ytan blev nästan oskiljbar från den omålade plasten bredvid vilket ju bådar gott. Hoppas nu bara att det kan komma någon dag utan regn snart så det sista lagret kan komma på plats.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.