Lördag i Marstrand och Söndag med list

På lördagen tog vi ledigt från Ester och tillbringade en dag av segling och rekreation i Marstrand. Det vill säga Kajsa seglade som vanligt och jag rekreerade mig på fästningen och på olika caféer i väntan på kvällens balluns. På panoramabilden ovan ligger J80-båtarna vid pontonbryggan ungefär mitt i bilden medan besättningarna åt lunch.
På söndagen fortsatte jobbet med att förbereda för ommålningen av maxiranden. Alla pulpitar och beslag har avlägsnats så att allt gammalt färgkludd kan slipas bort. Gummilisten togs bort på ett fiffigt sätt men den var så uttorkad och sprucken att en ny ändå måste införskaffas. När hajfenorna togs bort stod det klart att det har varit via dessa som det värsta läckaget skett.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.